Home / Leuvenheim / Leuvenheimse Tennisclub gaat de baan weer op

Leuvenheimse Tennisclub gaat de baan weer op

LEUVENHEIM – Het seizoen start voor de leden van de Leuvenheimse Tennisclub op zondag 15 april, met een mixmiddag voor junior- en seniorleden. Vanaf 13.00 uur wordt de bal weer over het net geslagen in een hopelijk lang seizoen met goed tennisweer. De competities beginnen ook weer.

Een week eerder start LTC met maar liefst twee teams in de KNLTB competitie. Het eerste team start in de tweede klasse en is daarmee twee klassen hoger ingedeeld dan vorig jaar. Dat betekent dus tennis op een hoog niveau. Teamsamenstelling eerste team: de dames Grada Asta, Sigrid v.d. Burg, Pascale Wooning alsmede de heren Martijn Witteveen, Jan van Raai en Rob Straver.
Het tweede team is ingedeeld in de vierde klasse. Het tweede team bestaat uit de dames Mirjam Limpens, Marcella Nebbeling, Geertje Scholten, Jose Vrolijks en Kim Witteveen en de heren Maurice Blok, Geert-Jan Dijkerman en Jan Scholten.

In de komende 7 weken speelt één van de teams telkens vanaf 13.00 uur op de zaterdagmiddag een thuiswedstrijd. Uiteraard is publiek welkom.

Op 22 april staat er een ‘Maak kennis met tennis’-middag gepland voor mensen die met de tennissport willen kennismaken. Vanaf 12.00 uur tot 16.00 kunnen geïnteresseerden (jong en oud) zich de beginselen van het tennissen eigen maken. Onder leiding van gediplomeerd trainer Jan van Raai wordt een programma verzorgd. Rackets zijn aanwezig. Graag vooraf opgaaf bij Jan van Raai op telefoonnummer 06-13463003.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.