Home / Loenen / Scouting Loenen swingt!

Scouting Loenen swingt!

LOENEN – De Bevers en Welpen van Scoutinggroep Valeouwe uit Loenen hebben een gezellige, swingende kinderdisco-avond gehad, waarbij veel werd gedanst en gezongen. Zoals bij een goede kinderdisco waren er veel ranja, snoep, chips, karaoke, spijkerbroekhangen en een goede DJ. Het was een spetterende avond onder leiding van de 11-jarige DJ Tycho en DJ David. Het feestje vond plaats bij jongerenvereniging Spritshz, onder De Brink. Het was een groot succes en de kinderen waren na afloop moe maar voldaan. Ook interesse om eens bij de scouting te komen kijken, als lid of als leiding? Kijk eens op www.scoutingloenen.nl.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.