Home / Hoog-Keppel / Gymkampioenschap De Sperwer

Gymkampioenschap De Sperwer

HOOG-KEPPEL – De jaarlijkse wedstrijd rond het clubkampioenschap van gymnastiekvereniging De Sperwer werden weer gehouden in de Hessenhal in Hoog-Keppel.
De aftrap van de middag werd gedaan door de peuters- en kleutersgroep. Met veel spanning begonnen ze aan de oefeningen. Al snel kwamen de lachjes op de gezichten en met veel enthousiasme gingen ze over de lange mat, brug, balk en deden ze met veel overgave de sprong. Isa Feith werd de kampioen van deze groep.
Vervolgens kwamen de grotere kinderen aan bod. In verschillende groepen en op hun eigen nivo kon iedere turn(st)er zijn/haar oefening laten zien op de diverse toestellen. Het was een prachtig gezicht om de kinderen zo druk bezig te zien met veel gezelligheid. Bij de recreanten werden Ela Wisseborn en Feya Weijers eerste en bij de selectie kwam Novi Gerbrands met minimale verschillen als beste uit de bus. Deze 3 kinderen gingen vervolgens nogmaals hun oefening doen op de lange mat. Daaruit kwam de clubkampioen. Dit jaar mocht Ela Wisseborn met de clubkampioenschapsbeker naar huis.

Gymnastiekvereniging de Sperwer verzorgt voor jong en oud sportlessen op het gebied van turnen, springen, aerobics en streetdance. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.de-sperwer.nl. Wie geïnteresseerd is mag twee gratis proeflessen volgen.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.