Home / Eerbeek / Eerbeekse automobilist zonder rijbewijs: auto kwijt

Eerbeekse automobilist zonder rijbewijs: auto kwijt

EERBEEK – De politie maandag op de Brummenseweg in Eerbeek een 33-jarige automobilist uit dezelfde plaats aangehouden voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Aangezien het de vierde keer was dat agenten de man betrapten, is zijn auto in beslag genomen.

Agenten zagen de man rond 16.30 uur rijden. Zij wisten dat de bestuurder geen geldig rijbewijs had. Hierop heeft de politie de bestuurder aangehouden en zijn auto in beslag genomen. Onderzoek wees uit dat de auto niet verzekerd was en dat er ook geen geldige APK op zat. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.