Home / Bronkhorst / Vroolijk Pasen bij Frans

Vroolijk Pasen bij Frans

BRUMMEN – Eten, drinken en cultuur komen bij elkaar tijdens de paasdagen bij De Vroolijke Frans in Broek, Brummen. Op Eerste Paasdag pakken de koks Pascal en Hilbert Jan uit met hun nieuwe seizoenskaart en op Tweede Paasdag kan men gezellig borrelen bij live muziek, eten van het paasbuffet en genieten van een in eer herstelde oude traditie het Paasvuur. Vanaf 15.00 uur is het genieten van de folk, country and bluegrass van de band Junebug. Om 17.30 uur begint er weer een paasbuffet, warm en koud.

www.devroolijkefrans.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.