Home / Drempt / Voetbalvrouwen gezocht

Voetbalvrouwen gezocht

DREMPT – Het dameselftal van HC’03 in Drempt bestaat uit dames uit de weide omtrek van Drempt, van achttien tot ver boven de veertig jaar. Het elftal is op zoek naar dames die met hen mee willen voetballen. Ook spelen er regelmatig meiden mee die nog bij de jeugd spelen. De grootste groep bestaat uit twintigers. De voetbalervaring loopt ook sterk uiteen, evenals de werklust en het talent. Het is een team waar iedereen in past. Het team speelt in de vierde klasse op zondag en traint op maandag- en woensdag van 19.30 tot 21.00 uur in Drempt. Een ieder die zin heeft om mee te trainen of gewoon een keer wil komen kijken, is welkom.

E-mail. sylbleumer@hotmail.com
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.