Home / Bronkhorst / 5.000 Tompoucen voor goede doel

5.000 Tompoucen voor goede doel

BRUMMEN – Ruim vijfduizend tompoucen zijn verkocht door de leden van de Lionsclub Zuid Oost Veluwe. In Brummen (foto) en Eerbeek stonden mannen van deze serviceclub bij de Deka- en Jumbosupermarkten en in Loenen bij de Spar. De geelgekleurde lekkernijen werden ter plekke verpakt in doosjes van vier stuks en voor drie euro verkocht. De netto-opbrengst van de traditionele tompoucenactie gaat deze keer naar dierenpark ’t Goor in Brummen en kinderboerderij Kiboe in Eerbeek. Binnenkort krijgen beide instellingen een cheque overhandigd.
Het lukte zaterdag niet helemaal om alle tompoucen die de Lionsclub had ingeslagen aan de man of vrouw te brengen. De niet verkochte exemplaren (enkele honderden) gingen echter toch naar een goed doel. De Lions besloten aan het eind van de middag om af te leveren bij een aantal zorginstellingen in Brummen, Eerbeek en Loenen. Daar werden ze met open armen ontvangen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.