Home / Dieren / Wensles vervuld op De Tender

Wensles vervuld op De Tender

DIEREN – Alle mensen hebben wensen, en helemaal als je op basisschool De Wensvogel in Dieren zit. Die school werkt graag met wensen, want wensen maken het leren leuk, is hun mening. Vijf leerlingen wilden graag eens een techniekles volgen en hun wens kwam uit….
Ze waren voor de vervulling van die wens van harte welkom op de Dierense school voor Praktijkonderwijs De Tender. Samen met docent Derk-Jan Beunk hebben ze gewerkt aan een houten vliegtuig én een boter-kaas-en eierenspel, die ook nog eens hartstikke mooi zijn geworden. Wat heb je dan nog meer te wensen?
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.