Home / Bronkhorst / Vrijwilligersprijs voor De Spreng

Vrijwilligersprijs voor De Spreng

BRUMMEN – Leonieke van de Lagemaat uit Dieren overhandigde Zwemsportvereniging De Spreng in Brummen een cheque van € 400,-. Leonieke heeft namelijk de Vrijwilligersprijs 2012 van de gemeente Rheden gewonnen. Zij mocht daarna zelf bepalen aan welke organisatie zij dit bedrag ten goede wilde laten komen. Dat werd dus haar sportvereniging ZV De Spreng uit Brummen/Eerbeek. Voorzitter Johanneke Kaatman (rechts) van de Zwembrigade van ZV De Spreng nam het bedrag met veel genoegen in ontvangst. Waarschijnlijk wordt het bedrag besteed aan de aankoop van een zogenaamde duikpop. Of deze duikpop de naam van Leonieke zal krijgen, is nog niet bekend. Bescheiden als zij is, hoeft dat niet echt voor haar.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.