Home / Velp / Wijn proeven bij Voetbalclub VVO

Wijn proeven bij Voetbalclub VVO

VELP – Hoeveel mensen zouden er komen? Dat was voorafgaand aan de eerste wijnproefavond van VVO de grote vraag. Het antwoord kon aan het eind van de avond worden gegeven: ongeveer 50. Een aantal waarmee de Activiteitencommissie van VVO zich tevreden toonde. Ook Arnoud Appeldoorn van mede-organisator Wijnhandel Appeldoorn uit Velp, vond het een geslaagde avond. "Het was gezellig en het clubhuis was behoorlijk vol. Wat mij betreft is een avond als deze zeker voor herhaling vatbaar."

De bezoekers konden elf door Appeldoorn geselecteerde wijnen proeven, met de mogelijkheid deze ook te bestellen. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. In totaal werden 30 dozen wijn besteld. 180 Flessen en dat levert VVO volgens afspraak 180 euro op voor de clubkas.

Naast veel vertrouwde gezichten waren er ook nieuwe. Van sponsors bijvoorbeeld en van ouders van jeugdleden. Er was ook een bijzondere gast: de 87-jarige Ben de Winter. Meneer De Winter is al jaren geen lid meer van VVO, maar hij is één van de weinigen die nog uit eigen ervaring weet dat VVO ooit op De Kapellenbergh in Rozendaal voetbalde. "Ik ben in 1937, als 12-jarige, lid geworden van VVO, dat toen nog speelde in Rozendaal. Net voor de oorlog, in 1939, zijn we verhuisd naar De Pinkenberg. Ik weet nog goed dat daar een geweldig feest van werd gemaakt", aldus De Winter, die zich vrijdagavond spontaan aanmeldde als donateur.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.