Home / Hoog-Keppel / Veilig zwemmen in Hoog-Keppel voor iedereen

Veilig zwemmen in Hoog-Keppel voor iedereen

HOOG-KEPPEL – Sinds januari exploiteert Zorgbad Zonnewater, naast het zorgbad dat ze al hadden, ook het Hessenbad en de Hessenhal te Hoog-Keppel en biedt het een thuisbasis voor menig sportvereniging. Stichting Zorgbad Zonnewater in Hoog-Keppel staat voor veilig sport en bewegen voor iedereen, in de prachtig groene omgeving van Hoog-Keppel. Veiligheid, hygiëne, deskundigheid, maatwerk en betrokkenheid zijn de kernwaarden. Zonnewater biedt een bewegingsprogramma voor jong en oud en heeft aandacht voor de kwetsbare mens. “Wij vinden de ontmoetingsfunctie daarbij erg belangrijk”, stelt Ingrid van Onna, directeur van Zonnewater.

Op vrijdag 13 april vindt de ceremoniële overdracht plaats en wordt het zwemseizoen geopend, in aanwezigheid van het college van B en W van Bronckhorst, bestuurders van sportverenigingen, dorpsraden, overige genodigden en de inwoners en kinderen van Drempt, Hummelo en Keppel.

Daarna is het buitenbad het hele seizoen geopend voor gezinnen, kinderen en ouderen. Wie een abonnement heeft van een van de buitenbaden in de gemeente Bronckhorst kan deelnemen aan een gevarieerd lifestyleprogramma met onderdelen als aqua joggen, trimzwemmen en swimfysio. Abonnementhouders ontvangen aantrekkelijke kortingen op zwemlessen en de cursus seascooter. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor banenzwemmen en schoolzwemmen.

www.hessenbad.nl

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.