Home / Eerbeek / Battle in de Bhoele prima verlopen

Battle in de Bhoele prima verlopen

EERBEEK – Zo’n 800 mensen beleefden zaterdag een mooi avond vechtsport in de Eerbeekse sporthal De Bhoele. Het evenement ‘Battle in de Bhoele’ verliep in een prima sfeer.

“Het was een multicultureel evenement, mag je wel zeggen”, blikt organisator Roland Kablau terug op het vechtsportgala, dat voor de tweede keer werd gehouden. “Maar al die groepen beleefden met z’n allen een mooie avond. Het was helemaal super.” Hebben dergelijke evenement vooral in de randstad een slechte reputatie, in Eerbeek zaten ook hele gezinnen op de tribune en hadden de ingehuurde beveiligers als enige taak het controleren van de toegangsbewijzen. En daar waren ze lekker druk mee, want de belangstelling was goed. Ondermeer voor de partij waaruit deze foto afkomstig is, tussen Robert Siebenheller (links), die op punten zou verliezen van Hicham Boubkhari. Ook stonden twee titelgevevhten op het programma. En na deze succesvolle tweede editie, zal de Battle in de Bhoele volgend jaar beslist opnieuw worden georganiseerd. "Dat staat wel vast”, aldus Kablau. “Er hebben zich zaterdag al bedrijven als sponsor aangemeld. Die hebben kunnen zien dat een kickboxgala niet per sé een bijeenkomst van louche en agressieve types is, maar gewoon een mooi sportevenement.”
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.