Home / Arnhem / Rabobank Arnhem e.o. ondersteunt lokale initiatieven

Rabobank Arnhem e.o. ondersteunt lokale initiatieven

ARNHEM – Medio maart heeft de commissie van het Stimuleringsfonds van Rabobank Arnhem en Omstreken verschillende projectaanvragen besproken. Een aantal mooie lokale initiatieven komt in aanmerking voor een financiële bijdrage. In totaal heeft de commissie voor ruim € 30.000,- aan donaties toegezegd.

Zo ontvangen onder meer Introdans, Stichting Productiehuis Plaatsmaken, Scouting Lincolngroep Arnhem, de Driestroom, Stichting Circus de Bult en Stichting Sara deze ronde een bijdrage uit het fonds. Initiatieven van deze organisaties worden financieel ondersteund om een mooi project te laten slagen.

Rabobank Arnhem en Omstreken is een maatschappelijk betrokken bank. Voor onze klanten en leden, maar ook voor onze samenleving. Want samen bereik je meer dan alleen. Daarom dragen wij graag ons steentje bij aan de samenleving door middel van het Stimuleringsfonds. Hiermee ondersteunen wij initiatieven die gericht zijn op de duurzame versterking van het economische, sociale en culturele in de lokale gemeenschap. Kent u een mooi initiatief, of bent u betrokken in de organisatie van een project? Kijk dan op www.rabobank.nl/arnhem voor meer informatie. U kunt hier ook direct uw aanvraag indienen. In mei komt de commissie weer bij elkaar om nieuwe initiatieven te beoordelen.

Foto:
Stichting Sara ontvangt een bijdrage uit het Rabobank Stimuleringsfonds voor de realisatie van de koffie- en theeschenkerij het T-Huis in Arnhem. Karin Engels (rechts), lid ledenraad Rabobank, overhandigt een cheque aan Willie van Willigenburg (midden), projectleider Siza en Michael Engels (links) van het T-Huis.

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.