Home / Rheden / In China Palace proeven van de lekkere Chinees-Indische keuken

In China Palace proeven van de lekkere Chinees-Indische keuken

RHEDEN – Na een korte verbouwing is in restaurant China Palace aan de Arnhemsestraatweg 68 in Rheden – aan de ‘Dorpenroute’, de N348 – een special en permanent buffetgedeelte geopend. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag kan daar genoten worden van een zeer uitgeberied warm- en koud buffet, met tal van specialiteiten uit de beroemde en bekende Chinees-Indische keuken.

Hai-Zhen Wu legt de formule uit van het restaurant waarin haar familie al sedert achttien jaar de scepter zwaait. “We hebben geen wok-formule, we koken niet op de originele Chinese wijze. Nee, wij zijn en blijven specialist in de Chinees-Indische keuken, waarmee we bekend zijn geworden en die is aangepast aan de Nedelandse smaak.” Het concept dat vanaf de jaren zestig Nederland veroverde, is anno 2012 bijna iets bijzonders geworden, terwijl het toch door het publiek alom gewaardeerd wordt. “Het gaat door de teruglopende economie wat minder in de horeca en dat heeft gezorgd dat veel collega’s zijn gaan veranderen van concept, in de hoop meer klanten te trekken of de terugloop tegen te gaan”, vertelt Hai-Shen Wu. “Wij hebben vastgehouden aan de traditionele Chinees-Indische keuken en merken dat veel mensen dat nog steeds heel erg prettig en smakelijk vinden.”

De lopende buffetten in China Palace kennen meer dan dertig gerechten, met ondermeer soep, voor- en bijgerechten, specialiteiten, warme gerechten, fruit en een ijsbuffet. Ter introductie kost dat (m.u.v. feestdagen) slechts € 13,50 pp of € 7,00 per kind t/m 10 jaar. Ook is het mogelijk om vanaf 10 personen op aanvraag het buffet ook op andere dagen dan vrijdag, zaterdag of zondag te gebruiken.

Chinees Specialiteiten-restaurant China Palace, Arnhemsestraatweg 68, Rheden, tel.: 026-4951532.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.