Home / Dieren / Django Wagner op Dierense kermis

Django Wagner op Dierense kermis

DIEREN – Het is de Dierense Oranjevereniging ook dit jaar weer gelukt om een schitterend programma te brengen tijdens de kermis en Oranjefeesten rond Koninginnendag. Op donderdag 26 april komen Radio.nl, Django Wagner en Lenie Gerrits in de feesttent aan het Ericaplein.

Op vrijdag 27 april vindt in sporthal Theothorne de traditionele openingsavond van het Oranjefeest plaats. Op dezelfde avond worden bezoekers van de feesttent vermaakt door The Disco Kings.
Zaterdag 28 april fleuren de versierde kinderfietsjes de straten van het dorp op. Na afloop van de optocht worden de deelnemende kinderen beloond met een verrassing. Perfect Showband zorgt deze avond voor vertier in de tent.
Zondag 29 april is het de beurt aan orkest Jersey en op zondagavond is toporkest Hike de gangmaker. Op Koninginnedag 30 april staat het traditionele vogelschieten op het programma. De winnaar wint een minuut gratis winkelen bij AH. Als de vogel is afgeschoten, opent de feesttent haar deuren. Van 14.00 tot 21.00 uur kunnen daar de beentjes van de vloer op muziek van de band Boost, afgewisseld met een dj. Half april valt het kleurrijke programmablad bij u in de brievenbus.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.