Home / Velp / Acht medailles Fit Velp

Acht medailles Fit Velp

VELP – De afgelopen maanden zijn er weer regiowedstrijden geweest van de divisies vijf en zes in het turnen. In de vijfde divisie heeft Djanoa Muller van Turnevereniging Fit Velp in de eerste wedstrijd met jeugd niveau acht een tweede plaats gehaald .

In de tweede wedstrijd heeft Djanoa een derde plaats gehaald en is Isabelle Ruijters tweede geworden, allebei met niveau acht.

Zaterdag 24 maart is de laatste wedstrijd van de drie voorrondes van de vijfde divisie geweest in deTurnhal Sazahal in Doetinchem. Er zijn twee medailles behaald. Goud voor Valéry Vleeming, zij heeft de eerste plaats weten te behalen met senior niveau zes, en brons voor Kim van Heumen, zij is derde geworden met jeugd niveau acht.

 

De derde wedstrijd was extra spannend, want er werd bekend gemaakt wie er door gaan naar de finale die gehouden wordt op 21 April in Doetinchem.

Door naar de Finale zijn Lotus Ariëns pupil 1 met niveau tien, Kim van Heumen, Djanoa Muller en Isabelle Ruijters met niveau acht en Franske Janssen en Valéry Vleeming met niveau zes.

 

De zesde divisie heeft 10 maart de derde wedstrijd gehad. In deze wedstrijd is Claudia Overbeek met senior niveau acht eerste geworden.

In de tweede wedstrijd heeft Vivian Kranenburg een bronzen medaille gehaald met pupil 1 niveau elf. Claudia Overbeek heeft die dag ook een bronzen gehaald.

Van de tien turnsters die mee hebben gedaan gaan er vijf door naar de finale die gehouden wordt op zaterdag 12 mei in Doetinchem. Dat zijn Claudia Overbeek , Vivian Kranenburg, Mariska Biesheuvel, Sofie Huijsmans en Sheila Mooren.

 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.