Home / Doesburg / Doesburger verdacht van huiselijk geweld

Doesburger verdacht van huiselijk geweld

DOESBURG – De politie heeft zaterdagavond een 34-jarige man uit Doesburg aangehouden op verdenking van huiselijk geweld.

Die avond was er ruzie geweest tussen de man en zijn 30-jarige vriendin in hun woning in Doesburg. De oorzaak hiervan moet gezocht worden in de relatiesfeer. De Doesburger zou de vrouw hebben uitgescholden en vervolgens meerdere vernielingen in het huis hebben aangericht. De vrouw wist de woning te ontvluchten en heeft bij haar buren de politie gebeld. Toen agenten daar aankwamen, was de man al verdwenen. Na telefonisch contact, kwamen zij er achter dat de man zich in een woning elders in Doesburg bevond. Daar is hij aangehouden en voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.