Home / Doesburg / Meisje van 15 vernield bushokje in Doesburg

Meisje van 15 vernield bushokje in Doesburg

DOESBURG – Een 15-jarige meisje uit Doesbrug is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in haar woonplaats op verdenking van vernieling. Zij wordt ervan verdacht aan de Kraakselaan in haar woonplaats een bushokje te hebben vernield.

Omstreeks 02.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat een groepje jongeren een bushokje hadden vernield aan de Kraakselaan in Doesburg. Een getuige had dit zien gebeuren en kon een omschrijving van de groep geven. Toen agenten in de omgeving naar de groep uitkeken, troffen zij het 15-jarige meisje aan, die vermoedelijk onderdeel van de groep uitmaakte. De rest zou al weg zijn gelopen. Het meisje had haar handen onder het bloed zitten en gedroeg zich recalcitrant naar de agenten. Ook kon zij zich niet legitimeren. De Doesbrugse is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.