Home / Laag-Soeren / FNV Bouw huldigt jubilarissen

FNV Bouw huldigt jubilarissen

LAAG-SOEREN – Zaterdagmiddag heeft de Afdeling Dieren-Doesburg van FNV Bouw haar leden gehuldigd in de Harmonie te Laag-Soeren. De leden werden in het zonnetje gezet door het bestuur en door oud regiobestuurder Loek Melissen. De heren Koeleman, Czerwinki, De Croon, Klein Gunnewiek, Van de Beek, Wilbrink, Jansen, Gerritsen, Koekkoek, Fontein, Smeier, Peelen, Dusink, Hol en Van de Kuit waren 25 jaar lid. De heren Drentje, Van Someren, Kruk, Heezen, Oldenhave, Goedkoop, Hebben en Polman waren 40 jaar lid en de heren Kelderman, Roelofsen, Boerkamp, Konings, Leeflang, Slotboom en van Lente waren liefst 50 jaar lid. De heren Witjes, Heuting, Van Dijk, Boegman, en Mevr. Werenstijn-van Gameren spanden de kroon met een 60-jarig lidmaatschap. Enkele leden konden niet aanwezig zijn bij de huldiging en ontbreken op deze foto.
Na de speldjesregen werd onder het genot van muzikale tonen van Jack Verkerk de gezellige middag afgesloten met een heerlijke broodmaaltijd.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.