Home / Loenen / Piepers stoppen met Supermarkt

Piepers stoppen met Supermarkt

LOENEN – Adri en Ria Pieper uit Loenen hebben besloten om te stoppen met hun supermarkt op Comfort Camping De Bosgraaf in Lieren. Ruim 38 jaar hebben ze klaar gestaan om de gasten te voorzien van heerlijke verse broodjes, barbecue pakketten, koude frisdranken, wijnen en nog veel meer. Volgens de campinggasten zag de supermarkt er altijd keurig opgeruimd uit. Adrie en Ria hielpen de gasten ook met speciale wensen als die niet meer op voorraad waren. Wilde men een advocado of aubergine, dan ging het echtpaar zelf boodschappen doen en lag de bestelling ’s middags al klaar. Ook bij een feestje kon men gebruik maken van de koeling.
Hun inzet en passie hebben bij de directie van de Bosgraaf en de vele campinggasten veel respect opgeleverd. Nooit was er iets teveel, alles kon, wat er niet was, werd gehaald en altijd hadden ze tijd voor een gezellig praatje. Deze aandacht viel zelfs de directie op van een grote supermarktketen die dit ‘super’ echtpaar als voorbeeld stelt als het gaat om service en klantgerichtheid.
Zaterdag vond er een druk bezochte afscheidsreceptie plaats voor het echtpaar Pieper in het eetcafé van De Bosgraaf. Ruim 200 gasten kwamen afscheid nemen en het echtpaar bedanken voor de afgelopen 38 jaar. De Piepers werden overladen met cadeaus, bloemen en gelukwensen. Met ingang van 6 april neemt het echtpaar Kouwen de supermarkt van de Bosgraaf over.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.