Home / Eerbeek / Slechts zes schakers in Eerbeek

Slechts zes schakers in Eerbeek

EERBEEK – Zelden zijn er in het 75-jarig bestaan van de Eerbeekse Schaakclub op een avond zo weinig partijen gespeeld als vorige week. Er meldden zich slechts zes spelers en dat betekende dat er op drie borden geschaakt kon worden voor de 23e ronde van de onderlinge competitie. Koploper Rolf van Agtmaal won met wit tegen Jan Breij, Wim Geurink die als nummer-2 te boek staat won van Gerard Schut en voorzitter Paul van Berkum won van Hil v.d. Burg.
Door de Voorster Schaakclub wordt zaterdag 7 april een snelschaaktoernooi gehouden en daarvoor zijn ook de leden van de Eerbeekse Schaakclub uitgenodigd. Aanmelden kan bij voorzitter Michiel Jansen per e–mail Michieljansen9@chello.nlof telefoon 0575 503919.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.