Home / Dieren / Miniatuur-quilts in Theothorne

Miniatuur-quilts in Theothorne

DIEREN – De regio Gelderland Oost van het Quiltersgilde, heeft de miniatuur quilt tentoonstelling in Theothorne met succes afgesloten. Ze mochten veel bezoekers ontvangen en hebben heel veel fijn reacties ontvangen. Er hingen ruim 250 werkstukken. Zowel traditioneel als art quiltjes.

“We hadden van tevoren gevraagd aan de leden om een zelf gemaakt knuffel in te leveren, welke wij dan aan vier goede doelen zouden schenken. Er zijn 140 knuffels binnengekomen”, aldus de organisatie.
Op de foto staan leden van de stichting SOS Kayamandi uit Dieren, Christa ten Horn en Bea Lanting, met de organisatoren van de tentoonstelling, Lisette Derckx, Anne Brouwer en Mariejosée van de Heuvel.
SOS Kayamandi heeft 40 knuffels in ontvangst mogen nemen, evenals de Stichting Hulp Oost Europa, Stichting Moeder Teresa uit Ulft en 20 knuffels voor de stichting Pax Kinderhulp uit Apeldoorn. Deze laatste stichting krijgt elk jaar 20 kinderen op bezoek, vandaar dit aantal.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.