Home / Bronkhorst / FK’s van vv Oeken gesponsord

FK’s van vv Oeken gesponsord

BRUMMEN – Vorige week was het eindelijk zover dat de spelertjes van de FK (de mini’s) van vv Oeken hun langverwachte nieuwe shirts kregen uitgereikt door Hans en Nicole Ruumpol van transportbedrijf Hans Ruumpol Transport.

Namens vv Oeken waren Frits Rutten (secretaris) en Roy Jurriens (sponsorzaken) aanwezig op deze zonovergoten zaterdagmorgen om de familie Ruumpol bloemen te overhandigen. Hans Ruumpol Transport is geen onbekende binnen vv Oeken. Sinds jaar en dag voetbalt Hans in Oeken 3 en inmiddels is zoon Jan tot de FK van vv Oeken toegetreden. Dat het momenteel erg goed gaat met de vereniging blijkt uit het feit dat er maar liefst twintig kinderen actief zijn binnen de FK-groep.
Voor het maken van de groepsfoto was het dan ook behoorlijk dringen geblazen, zoveel vaders, moeders, opa’s en oma’s waren op de presentatie afgekomen. Na het spelen van de vier tegen vier wedstrijden tegen teams van omliggende verenigingen, werd er onder het genot van taart en ranja nog even geproost op de nieuwe shirts. Vv Oeken wil de familie Ruumpol enorm bedanken voor deze spontane actie.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.