Home / Beekbergen / Mini League van start voor VVB

Mini League van start voor VVB

BEEKBERGEN – Zeven voetbalverenigingen uit de gemeente Apeldoorn hebben hun handen ineen geslagen op het gebied van jeugdvoetbal. Naast VV Beekbergen nemen ook Loenermark, Orderbos, Columbia, Apeldoornse Boys, Victoria Boys en Albatross deel. Alle deelnemers zullen op toerbeurt gastheer zijn. Op de eerste zaterdag speelden ongeveer vijftig jongens en meisjes van vijf en zes jaar mee in het eerste toernooi. Speciaal voor het toernooi werden de allerkleinsten van Beekbergen helemaal in het nieuw gestoken.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.