Home / Hoog-Keppel / Keppelrun nu ook voor teams

Keppelrun nu ook voor teams

HOOG-KEPPEL – Op zondag 10 juni wordt dit jaar voor de vijfde keer de Keppelrun gehouden in Hoog-Keppel. Ter gelegenheid van deze jubileumeditie worden ook teams in de gelegenheid gesteld zich in te schrijven. De team/ bedrijvenloop is een stimulans om meer te bewegen met je collega’s, buren, familieleden en of vrienden. De opbrengsten van de team / bedrijvenloop worden beschikbaar gesteld aan Artsen Zonder Grenzen. Artsen Zonder Grenzen biedt noodhulp aan slachtoffers die door geweld, oorlogen en natuurrampen geen thuis meer hebben, mensen die anders geen medische zorgen krijgen.

Er zijn een aantal voorwaarden voor deelname aan de team / bedrijvenloop. Een team bestaat uit drie deelnemers die meedoen met de vijf kilometer. Minimaal legt het team vijftien euro per deelnemer in. De tijden van de drie deelnemers worden opgeteld en het snelste team wint. De teams starten tegelijkertijd met de vijf kilometer.
De organisatie biedt de teams een prijsuitreiking, aparte kleedruimte, twee consumptiebonnen voor de teamleden en gratis een foto van het team voor elk teamlid van de drie snelste teams.
Teams dienen zich voor 1 juni aan te melden via e-mail. info@keppelrun.nl.

De voorinschrijving via de website voor de individuele jeugdloop, de vijf en tien kilometer is ook geopend.

www.keppelrun.nl
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.