Home / Eerbeek / Vrouw schiet vallende vrouw te hulp: portemonnee weg

Vrouw schiet vallende vrouw te hulp: portemonnee weg

EERBEEK – Donderdagmorgen is de portemonnee van een 74-jarige vrouw uit Arnhem op laffe wijze gestolen. Op de parkeerplaats bij een supermarkt aan de Loenenseweg in Eerbeek schoot zij iemand te hulp die was gevallen. Later kwam ze er achter dat haar portemonnee was gestolen.

De vrouw had rond 10.45 uur boodschappen gedaan wilde in haar auto stappen. Ze zag dat een vrouw viel en schoot haar te hulp. Ondertussen kwam er nog een tweede vrouw bij staan. De gevallen vrouw stond snel weer op en liep met de andere vrouw richting de Stuijvenburchstraat. Toen de vrouw in de auto stapte, ontdekte ze dat haar portemonnee was gestolen.

Signalementen
De vrouw die viel was ongeveer 25 jaar en 1.60m lang. Ze had zwarte haren tot over haar schouderbladen. De vrouw droeg gisteren een witte strakke broek en een donker shirt of jas. De tweede vrouw was van dezelfde leeftijd en lengte. Zij droeg een blauwe jas.

De politie heeft de diefstal in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

De laatste dagen is in Eerbeek meer overlast van zakkenrollers die zowel binnen als buiten de winkels opereren.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.