Home / De Steeg / Burgemeester Rheden kondigt noodbevel af voor De Steeg

Burgemeester Rheden kondigt noodbevel af voor De Steeg

DE STEEG – Op advies van de Regiopolitie Gelderland-Midden en in overleg met het Openbaar Ministerie, heeft de burgemeester van de gemeente Rheden, Petra van Wingerden-Boers, besloten een noodbevel af te kondigen.

Ze doet dat vanwege de demonstratie waarvoor door de extreemrechtse partij NVU toestemming is gevraagd en verkregen en die zaterdag wordt gehouden in het dorp De Steeg. Het noodbevel geldt voor de periode voor vrijdagavond 30 maart 2012 vanaf 18.00 uur tot zaterdag 31 maart 2012 20.00 uur.

Met dit noodbevel kan de politie aan personen, die de manifestatie van de Nederlandse Volks Unie verhinderen of de orde verstoren, het bevel geven om weg te gaan en weg te blijven uit het beschreven gebied.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.