Home / Dieren / Bij Pedicure Praktijk Eline staat de klant centraal

Bij Pedicure Praktijk Eline staat de klant centraal

DIEREN – Eline Chaigneau (22) begint in april met haar Pedicure Praktijk aan Diderna 17 in Dieren. In 2010 behaalde ze haar diploma voor Pedicure en in 2011 rondde ze de opleiding voor medisch pedicure af. Onervaren is Eline niet, een jaar werkte ze ambulant bij mensen aan huis. Dat blijft ze doen voor mensen die slecht ter been zijn, naast haar werkzaamheden in de praktijk.

“Ik bied het totaalpakket doordat ik opgeleid ben tot medisch pedicure. Ik beheers alle technieken”, vertelt de pedicure. Mensen met diabetes, reuma, een spastische voet of verwaarloosde voet kunnen via de huisarts doorverwezen worden. “De klachten voor diabetes en reuma worden in de meeste gevallen vergoed door de verzekeraar”, aldus Eline.
Daarnaast kan men bij Eline terecht voor nageltechnieken, orthesiologie, nagelbeugels, druk vrij leggen en cosmetische voetbehandelingen en massage.
Eline heeft voor dit vak gekozen omdat ze graag mensen helpt. “Ik moet iets doen waar ik meteen verbetering zie bij de klant. De klant staat bij mij altijd centraal. De gezondheid van de klant staat voorop en ik vind het heel belangrijk dat klanten zich op hun gemak bij mij voelen”. De Dierense pedicure werkt professioneel en hygiënisch en staat ingeschreven bij ProVoet. In april komt de website van de praktijk online.
Eline behandelt alleen op afspraak en is doorgaans op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig, die te vinden is tussen de winkels Kruidvat en Ter Stal. In het gebouw (ingang van Carion) is een lift aanwezig.

www.pedicurepraktijkeline.nl
Tel. 06 – 48451874
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.