Home / Eerbeek / Battle in de Bhoele biedt aantrekkelijk vechtsport-programma

Battle in de Bhoele biedt aantrekkelijk vechtsport-programma

EERBEEK – Op zaterdag 31 maart wordt de tweede editie van de Battle in de Bhoele gehouden. Tijdens dit kickboksgala worden zo’n 25 partijen gevochten in verschillende klassen. Er staan zelfs twee titelgevechten op het programma.

Ronald Kablau is de organisator van het evenement in de Eerbeekse sporthal. Hij is een liefhebber van kickboksen en van de traditionele variant Muay Thai. Tussen 17.00 (16.00 uur zaal open) en 22.00 uur worden op zaterdag 31 maart zo’n 25 gevechten gehouden, waaronder een gevecht om de wereldtitel A-klasse van de IRO-bond. Die strijd gaat tussen Jimmy Eimers en Chris Venrooy. Van de zelfde bond staat die avond ook het titelgevecht om het Europees Kampioenschap tussen Tarek Slimani en Hovik Tikransjan op het programma. Die titelgevechten worden gehouden over 5 ronden van 3 minuten en daarbij gaat het er hard aan toe. Er is namelijk veel toegestaan in het kickboksen. Bevoegde scheidsrechters zorgen er evenwel voor dat de smalle scheidslijn tussen topsport en ordinair straatvechten niet wordt overschreden. “Het gaat zondermeer om echte sport”, legt Ronald Kablau uit. “De mannen en vrouwen die in De Bhoele in de ring komen zijn stuk voor stuk bezig met sport op hoog niveau. Ze trainen heel veel en hebben er ontzettend veel voor over.”
Ook vrouwen komen in de ring. In ieder geval Kristy Ooms en Julia Symannek nemen het tegen elkaar op in De Bhoele.

Regio hield een actie op 3 x 2 VIP-kaarten te verloten. Uit de vele inzendingen bepaalde het lot dat de volgende personen elk twee kaarten wonnen: Yunus Tuyluce uit Dieren, Janny van Galen uit Hall en Karin Lippets uit Angerlo. Gefeliciteerd en veel plezier zaterdag!

Kaarten kopen kan uiteraard ook. Ze kosten in de voorverkoop deze week nog € 20,- en zijn te koop bij Spoorzicht in Eerbeek (een van de hoofdsponsors van het evenement), sportschool Hippman in Brummen en Theothorne in Dieren. Aan de zaal kosten de kaarten op 31 maart € 25,-.

Info: 06-53697325, www.battle-bhoele.nl

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.