Home / Lieren / Vlecht afgeknipt voor goed doel

Vlecht afgeknipt voor goed doel

LIEREN – De jaarlijkse gezelligheidsavond op de Prinses Julianaschool leverde een recordopbrengst op. Maar liefst 3200 euro stond aan het eind van de avond, na aftrek van alle onkosten, op het bord. De stichting ‘Make a wish’ en de school zijn er erg blij mee. Kwam het door de heerlijke taarten, de mooie giften van alle sponsoren, de schitterende prijzen, de nieuwe onderdelen of lag het aan het mooie weer? Het was in iedergeval razend druk, beren gezellig en een groot succes! De vlecht van juf Marion bracht 200 euro op en gaat naar stichting ‘Haarwens’!
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.