Home / Doesburg / Xycleservice helpt Van der Horst col op

Xycleservice helpt Van der Horst col op

DOESBURG – Henk van der Horst, de gemeentebode van stadhuis Doesburg, is volop in training om mee te doen aan de bekende Alpe d’HuZes-dag voor het goede doel. Het goede doel is geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding door het zo vaak mogelijk, maar liefst zes keer, de Alpe d’Huez te beklimmen. Uit de aanmeldingen zijn 5000 deelnemers geselecteerden, Henk van der Horst uit Angerlo is hier één van.
Maar het geheel moet wel gesponsord worden en daarom was Henk op zoek naar sponsors. Bij Xycleservice in Doesburg was men bereid Henk een fantastische racefiets te sponsoren voor het goede doel. Van Sonneveld ontving hij eerder al een shirt.
Nu kan hij nog een twee maanden oefenen met deze nieuwe fiets om alle ins en outs te leren kennen. Henk is nu al vol vertrouwen over de goede afloop. De training tot nu toe heeft hij bij Sport Center Body Control gedaan. Heel veel spinning om een goede conditie en wielrenvaardigheden op te doen.
Sponsors kan hij nog steeds gebruiken want hoe meer er gesponsord wordt hoe meer geld er voor onderzoek naar kanker is. Wilt u meer weten van Henk en/of hem sponsoren kijk dan op: henk-alpe-dhuzes.jouwweb.nlfoto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.