Home / Doesburg / Biljarters gezocht

Biljarters gezocht

DOESBURG – De Doesburgse biljartvereniging DBB is op zoek naar nieuwe leden, met name voor de middagcompetitie. De deelnemers aan deze competitie zijn vooral spelers van 55 jaar die niet meer in de avondcompetitie willen spelen en geen verplichtingen meer hebben op de arbeidsmarkt, maar jongere spelers, die in de gelegenheid zijn om op dit tijdstip te spelen, zijn zeker welkom. Ook mensen die in de avondcompetitie willen spelen, kunnen zich natuurlijk aanmelden. Biljarters in de middagcompetitie spelen onder de vlag van de KNBB, de avondcompetitie in de biljartorganisatie Rondom de IJssel. Wie mee wil spelen met DBB kan contact opnemen met Henk Peelen, tel. 06-53720135 of André van Santen, tel. 0313-414208 of 06-53846910.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.