Home / Hummelo / Lente-expositie in De Bisschop

Lente-expositie in De Bisschop

HUMMELO – In galerie de Bisschop in Hummelo is tot en met 27 mei een lente-expositie te zien met schilderijen van Michiel Stolp, keramiek van Thea de Visser en bronzen diersculpturen van Mariëtte Schouten. Michiel Stolp schildert naar de natuur. Het dier en het landschap zijn voor hem een onuitputtelijke bron van inspiratie. Thea de Visser heeft een humoristische, eigenwijze stijl. De bronzen dieren van Mariëtte Schouten zijn realistisch van stijl. De Bisschop is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.

www.galeriedebisschop.nl
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.