Home / Eerbeek / Pas op voor zakkenrollers in Eerbeek

Pas op voor zakkenrollers in Eerbeek

EERBEEK – Willy de Boer – Vos uit Loenen werd in supermarkt Jumbo in Eerbeek geconfronteerd met iets vervelends. Zij kwam tot de ontdekking dat haar portemonee uit haar handtasje aan haar schouder was gestolen. Ze is het slachtoffer van een bende die blijkbaar in Eerbeek actief is.

Ongemerkt moet iemand de knip uit haar tas hebben gehaald. Zij was helemaal van slag. Niet alleen mist zij nu de pasjes, rijbewijs, geld maar ook een (voor haar) kostbaar aandenken die zij kreeg tijdens haar ziekte. Dit is voor haar onvervangbaar en is daar zeer verdrietig om. “De daders beseffen niet wat een leed zij iemand aandoen”, zegt de Loenense nog wat ontdaan, “het geld en de pasjes zijn wel weer terug te krijgen maar de herinnering die in toen kreeg zeker niet. Wat hebben zij daaraan?”.
Willy de Boer waarschuwt de winkelende mensen toch vooral uit te kijken voor de zakkenrollers. Zonder het te merken is men de knip kwijt.
De leiding van de Jumbo betreurde wat er is gebeurd en bood De Boer een boeket bloemen aan om haar wat op te fleuren.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.