Home / Dieren / Dineren en genieten voor een goed doel

Dineren en genieten voor een goed doel

ZUTPHEN / DIEREN – Roparun Team Veluwezoom houdt in samenwerking met restaurant Fort Bronsbergen in Zutphen een dineravond op 20 april. Door aan te schuiven aan tafel, steunt men de doelstelling van Stichting Roparun en Team Veluwezoom om de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten en hun naasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Met genoegen serveert Restaurant Fort Bronsbergen een culinair sponsordiner. Men kan zelf kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Voor 47,50 euro per couvert is een carte de participant te bestellen. Aanmelden kan via e-mail. mouri361@planet.nl of via tel. 06 – 30407536. Carte(s) de Participant zijn ook te bestellen via e-mail. eriktavenier@gmail.com. Betalingen doet men aan bankrekening van ING 4091076, ten name van Team 259 Veluwezoom, onder vermelding van dinercard.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.