Home / Bronkhorst / 20ste Andreas Rommelmarkt Brummen

20ste Andreas Rommelmarkt Brummen

BRUMMEN – Rondom de RK kerk in Brummen wordt zaterdag 28 april voor de twintigste keer de grote Andreas rommelmarkt gehouden. De organisatiecommissie is sinds oktober vorig jaar bezig met het inzamelen van goederen. Toch kan men nog steeds goederen gebruiken. De commissie haalt iedere eerste en derde zaterdag van de maand goederen op. Een ieder die op een ander tijdstip goederen wil geven, kan contact opnemen met Gerrit Neijenhuis via tel. 0575 – 561428.

Vanaf meer dan vijftig kramen worden kleine en grote artikelen aangeboden. Voor de tuinliefhebbers is er een zeer groot assortiment planten. Verder is er natuurlijk live muziek, spelletjes voor jong en oud, een springkussen, kinderen kunnen zich laten schminken of een rondje maken in de draaimolen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.