Home / Eerbeek / Techniek in de klas

Techniek in de klas

EERBEEK – Tijdens de Techniekweek hebben kinderen van basisschool Johanna Huiskamp in Eerbeek als onderwerp ‘kettingreacties’ behandeld. Er werden verschillende ideeën uitgeprobeerd. Allerlei materiaal werd ervoor gebruikt: constructiemateriaal, kosteloos materiaal en er werd zelfs een ventilator in gezet! In alle groepen werd met veel enthousiasme geëxperimenteerd. Op vrijdag mochten ouders en grootouders binnenlopen om te kijken naar de kettingreacties, sommige ouders hielpen zelfs even mee.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.