Home / Doesburg / Bermbrandje snel geblust

Bermbrandje snel geblust

DOESBURG – Vrijdag rond half twaalf werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een bermbrand op de Bingerdenseweg. Een stuk berm stond daar in brand. Door de brandweer van Doesburg werd het snel geblust en hiermee werd erger voorkomen. Bermbrandjes kunnen op dit moment snel ontstaan, omdat het gras erg droog is. Hierbij dan ook de waarschuwing voorzichtig te zijn met vuur in de natuur. Gooi geen sigaret brandend weg want een natuurbrand kan hier het gevolg van zijn – foto: Carola Kragten

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.