Home / Regio / Jarige Pannenkoekenboot verzorgt gratis Rondvaarten

Jarige Pannenkoekenboot verzorgt gratis Rondvaarten

NIJMEGEN – De Pannenkoekenboot Nijmegen, ook in deze krant geen onbekende, viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en ter gelegenheid van dit heugelijke feit organiseert Rederij Tonissen op zondag 1 april een open dag. Tijdens deze dag kan iedereen gratis meevaren en ondertussen genieten van een pannenkoek en een drankje.
De kapitein van de Pannenkoekenboot vaart speciaal op deze dag richting de nieuwe stadsbrug, want vanaf het water zijn de vorderingen in de bouw van de brug het best te aanschouwen. De bouw van de nieuwe stadsbrug is vorig jaar in mei reeds gestart en de contouren van het traject worden al een beetje zichtbaar.
Tijdens de open dag op zondag 1 april (overigens geen grap) zal De Pannenkoekenboot op ieder heel uur vanaf 11.00 uur een rondvaart van ruim een half uur naar de stadsbrug maken. Tijdens de vaart kunnen alle gasten kiezen uit een appel- spek- of naturel pannenkoek en deze zelf beleggen met allerlei gerechten die op het buffet staan. De kinderen die tijdens deze tochten meegaan krijgen bovendien nog een leuk presentje van De Pannenkoekenboot. De laatste afvaart is om 18.00 uur.
De Pannenkoekenboot Nijmegen ligt aan de Waalkade, tegenover Casino 100, in Nijmegen. Ze zijn bereikbaar op tel: 024-3601262.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.