Home / Eerbeek / Ten Veen in prijzen bij landelijke Paasbrodenkeuring

Ten Veen in prijzen bij landelijke Paasbrodenkeuring

EERBEEK – Ten Veen, De Echte Bakker uit Eerbeek heeft de tweede plaats behaald bij de landelijke Paasbrodenkeuring 2012. Via Twitter feliciteerde Christo ten Veen zijn collega Koenen, Echte Bakker in Westervoort, die de eerste prijs kreeg.
Alle Echte Bakkers van Nederland konden de afgelopen weken hun paasbroden aan twee keurmeesters voorleggen om te bepalen hoe goed hun brood nu eigenlijk is. Elk brood werd beoordeeld op verschillende onderdelen zoals kleur, structuur, afwerking, vulling en natuurlijk smaak. Chris Scholtens, GildeMeester van het Echte Bakkersgilde en Wietse Schiere, Baktechnisch Adviseur van Koopmans Meel waren vooral enthousiast over de mooie dunne korst van het brood en de goede verdeling van de vulling van de inzending van Ten Veen.
Christo ten Veen is vooral blij met het feit dat hij alweer in de top eindigt van de competitie. “Ik weet dat het verschil tussen de eerste en de tweede plaats in de details zit. Daar kan ik goed mee leven,” aldus Ten Veen. Het bedrijf eindigt al jaren in de top vijf van zowel de Weihnachtsstollen als Paasbroden competities van het Echte Bakkersgilde. Daarmee bewijst Ten Veen dat hij de hoge kwaliteit goed kan handhaven en dat is een zeer knappe prestatie.
In de winkels in Eerbeek en Brummen loopt het enthousiasme op. De verkoopsters vinden het fantastisch om weer een prijswinnaar in de winkel te hebben. Alle klanten kunnen daarvan meegenieten want er ligt volop Paasbrood in de winkels om te proeven. Ten Veen zint op een actie voor zijn volgers op Twitter. Volg hem vast: @christotenveen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.