Home / Dieren / Perfecte timing NVM Open Huizen Dag Grotenhuis

Perfecte timing NVM Open Huizen Dag Grotenhuis

DIEREN – In navolging op het succes van eerdere edities van de landelijke open huizen dag, doet Grotenhuis makelaardij uit Dieren dit jaar wederom met een groot aantal woningen mee aan deze actiedag. Tijdens de open dag op 31 maart is dan ook bijna de helft van de 140 woningen uit het aanbod van Grotenhuis tussen 11.00 en 15.00 uur zonder verplichtingen en zonder afspraak te bezichtigen.

In het hart van deze krant vindt u een vier pagina’s tellende woonspecial, met een overzicht van de deelnemende woningen. Het complete overzicht vindt u ook op de website www.grotenhuismakelaardij.nl en op dé woningsite van Nederland, www.funda.nl. De Dierense NVM-makelaar: “Een persoonlijke bezichtiging geeft een betrouwbaarder beeld dan oriënteren via internet. Met behulp van de woonspecial kunt u thuis gemakkelijk een bezichtigings-route uitstippelen om vervolgens op uw gemak de geselecteerde woningen te bekijken, de sfeer te proeven en de prijzen te vergelijken. Kom kijken: u bent van harte welkom!”

Tijdens de open dag is het kantoor aan de Lindelaan 10a in Dieren tot 16.00 uur geopend. Het team van Grotenhuis staat dan paraat om eventuele vragen te beantwoorden, biedingen aan te nemen of bijvoorbeeld een “officiële” tweede bezichtiging in te plannen.
Kom zaterdag 31 maart kijken en profiteer van de lagere overdrachtsbelasting. De komende maanden bespaart u op een woning met een koopsom van € 250.000,- toch maar liefst € 10.000,-. Een extra voordeel is dat door de verlaging van de overdrachtsbelasting de kosten koper zijn gedaald en de maximale met NHG te financieren koopsom van een woning van € 312.500,- is gestegen naar € 324.074,-. Fabian Grotenhuis: “Kom in actie. Profiteer van de lage rente, de lage overdrachtsbelasting en de aantrekkelijke woningprijzen en koop eventueel uw droomhuis zonder zorgen met de No Risk Clausule. Kom kijken tijdens de NVM open huizen dag en grijp uw kans”.
Iedere woningzoeker die voorafgaand aan de open dag geheel vrijblijvend zijn woonwens top-3 doorgeeft aan de Dierense makelaar ontvangt, zolang de voorraad strekt, een gratis set exclusieve Grotenhuis Makelaardij auto zonneschermen. Het doorgeven van uw woonwens top-3 kan telefonisch, per e-mail of natuurlijk persoonlijk op het kantoor aan de Lindelaan 10a in Dieren.
Heeft u vragen over de open huizen dag, de zonnescherm actie of wenst u hulp bij het samenstellen van een ideale bezichtigingsroute, neemt u dan contact op met het team van Grotenhuis Makelaardij.

Grotenhuis Makelaardij o.z., Lindelaan 10-a, 6951 DJ Dieren, 0313-450717, www.grotenhuismakelaardij.nl, www.twitter.com/grotenhuisoz
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.