Home / Velp / Presentatie afwikkeling nalatenschappen

Presentatie afwikkeling nalatenschappen

VELP – Gerritsen Grafmonumenten in Velp en Dröge & De Waij notariaat / estate planning in Arnhem geven woensdag 11 april om 20.00 uur een presentatie over het afwikkelen van nalatenschappen aan de Marktweg 3 in Velp.

Na een overlijden moet er veel geregeld worden. Direct na het overlijden natuurlijk de uitvaart of crematie, maar daarna moeten de erfgenamen of de executeur aan de slag met de afwikkeling van de nalatenschap. Vragen als hoe aanvaarden de erfgenamen de nalatenschap, hoe deblokkeer ik het saldo bij de bank, moet ik altijd aangifte doen voor de erfbelasting, komen tijdens de presentatie aan de orde. Aanmelden kan via tel. 026 – 3612800. De deuren staan vanaf 19.30 uur open, de toegang is gratis.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.