Home / Bronkhorst / Schoorsteenbrand in Brummen

Schoorsteenbrand in Brummen

BRUMMEN – De brandweer moest woensdagavond uitrukken voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Margriet in Brummen. De bewoners hadden ondanks het lenteweer toch de kachel aangestoken. Rond 19.20 uur ging boven het brandalarm af. In de schoorsteen was het gaan branden. De Brummense spuitgasten kwamen ter plaatse en met behulp van een hoogwerker werd de schoorsteen geveegd. De brandweerwerkzaamheden trokken veel bekijks van mensen uit de buurt. De brandweer heeft de bewoners een stookverbod opgelegd, waarna zij weer terugkeerden naar de kazerne.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.