Home / Eerbeek / Karate Club Eerbeek in de prijzen

Karate Club Eerbeek in de prijzen

EERBEEK – Zondag 25 maart heeft de jeugddelegatie wedstrijdleden van karatekas mee gedaan aan het jeugdkampioenschappen georganiseerd door JKA en Tamashii. Zes karateka met hun begeleiders van Karate Club Eerbeek zijn in alle vroegte vertrokken 7.30, het was een goed bezet toernooi met deelnemers uit Nederland. KCE had vier deelnemers in het onderdeel Kumite (vrij vechten) en zes deelnemers in het onderdeel Kata (patroon van verplichte bewegingen) en drie team Kata. De competitie was vol strijd en passie voor het Karate, men moest ook zeker incasseren en alle kennis in zetten voor wat betreft het behalen van de volgende rondes. De poules in grote van vijf tot vijfentwintig deelnemers werden over twee velden gestreden. De beide poules van Kata en Kumite kwamen de Karateka van KCE goed door, zelfs tot aan de kwart en halve finales. Door goede voorrondes te vechten hebben de leden zich in Kumite en Kata kunnen plaatsen en diverse prijzen behaal. Voor de andere deelnemers stopte het na de voorrondes en hier zijn de volgende plaatsen behaald:

Onderdeel Kumite Onderdeel Kata
Juno Rutten 1e plaats Joris Gies 2e plaats
Joris Gies 2e plaats Noa Roos 3e plaats
Bartu Saglaman 3e plaats Bartu Saglaman 4e plaats
Kyona Martens 7e plaats Juno Rutten 6e plaats
Jermo Veldkamp 7e plaats
Kyona Martens 8e plaats
TEAM KATA 4e plaats ( Juno Rutten, Kyona Martens, Noa Roos)
De verdienste van deze karatekas zijn te danken aan de inzet van training, techniek en wilskracht aldus Sensei Ronald van den Eyssel.

Om deze karatekas in actie te zien, kan men in Dojo de trainingen volgen en kennismaken met Karate. Het is voor oud en jong en alle leeftijden vanaf zes jaar.
 

www.karateclubeerbeek.com.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.