Home / Dieren / Gelreband verkoopt tulpen in Dieren

Gelreband verkoopt tulpen in Dieren

DIEREN – De Dierense drum- en showfanfare Gelreband gaat op vrijdag en zaterdag langs de deuren van Dieren om tulpen te verkopen. Deze tulpen komen op de dag van de verkoop vers van de kweker. Het muziekkorps houdt al jaren een tulpenactie om onder andere uniformen en instrumenten van nieuwe jeugdleden aan te schaffen. Dit jaar staat er ook een marktkraam op het Ericaplein. Enthousiaste vrijwilligers van de vereniging bemannen deze stand.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.