Home / Apeldoorn / Rabobank Apeldoorn en Omgeving investeert € 18.000,- in lokale samenleving

Rabobank Apeldoorn en Omgeving investeert € 18.000,- in lokale samenleving

APELDOORN – Onlangs heeft het bestuur van het Coöperatiefonds van Rabobank Apeldoorn e.o. verschillende projectaanvragen besproken. Veel mooie lokale initiatieven ontvangen binnenkort een financiële bijdrage voor hun project. In totaal ruim € 18.000 ,-. Dit jaar is het tiende jaar dat de Rabobank via het Coöperatiefonds diverse projecten ondersteunt. Hoe hoog de bijdrage wordt, bepaalt u als lid van de Rabobank.

De initiatieven van Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn, Stichting 4 en 5 mei, Stichting Apeldoorn Zingt, STA, Stichting Hohenheim, IVN, Gelders Bach Collegium, Mini League regio Apeldoorn en Alzheimer Nederland ontvangen daarmee een steun in de rug om een mooi project te laten slagen.
Tot 10 april is het mogelijk om op de genoemde organisaties te stemmen via www.apeldoorn.rabobank.nl. Daar leest u ook meer over de projecten. Alleen leden van de bank kunnen hun stem uitbrengen en hebben daar hun digipas voor nodig.

Rabobank Apeldoorn en Omgeving is een maatschappelijk betrokken bank. Niet alleen voor hun klanten en leden, maar ook voor onze samenleving. “Een deel van onze winst stellen wij al 10 jaar beschikbaar aan de lokale samenleving via het Coöperatiefonds. Heeft u of kent u ook een mooi initiatief? Kijkt u op www.apeldoorn.rabobank.nl (onder maatschappelijk betrokken) voor de voorwaarden en dien uw aanvraag in! In juni 2012 komt het bestuur weer bij elkaar om nieuwe aanvragen te beoordelen”, zo laat de betrokken bank weten.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.