Home / Regio / Rabobank seniorenadviseur Janny Bruger draagt stokje over aan Yvette Aaldering

Rabobank seniorenadviseur Janny Bruger draagt stokje over aan Yvette Aaldering

ARNHEM – Het Senioren AdviesTeam van Rabobank Arnhem en Omstreken geeft deskundig advies en praktische hulp bij de dagelijkse bankzaken. Janny Bruger, één van de vier seniorenadviseurs, gaat genieten van de VUT. Ze draagt het stokje over aan Yvette Aaldering. Een nieuw gezicht, dezelfde dienstverlening.

Yvette (40 jaar) werkt sinds 2001 bij de Rabobank. En sinds 2006 is ze adviseur ServiceTeam Particulieren. Yvette (links op de foto) heeft zin in haar nieuwe uitdaging: “Ik zie er naar uit mijn klanten van dienst te kunnen zijn. Om hen te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven bankieren, met een beetje hulp van mij. Of dat nu op een van onze vestigingen is of bij de klant thuis aan de keukentafel.” Janny: “Het is ook een erg mooie en dankbare functie. Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van de bank en mijn klanten”.
Het team staat klaar om senioren en minder valide klanten wegwijs te maken met internetbankieren of te adviseren over onder andere erfrecht en volmachten. Een afspraak met Yvette of een van de andere seniorenadviseurs maakt u door te bellen naar: (026) 371 44 44 of kijk onder ‘Speciaal voor senioren’ op de website: www.rabobank.nl/arnhem.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.