Home / Eerbeek / Bistro de Zaak in Eerbeek viert eerste lustrum

Bistro de Zaak in Eerbeek viert eerste lustrum

EERBEEK – Tommy ten Hove, eigenaar van Café en Zaal Spoorzicht en Bistro De Zaak in Eerbeek, maakte het zomerprogramma bekend. Het wordt een smaakvolle mix van lekker eten in De Zaak, die het eerste lustrum viert, en van muziek, de Superzeskamp en het EK Voetbal, dat weer bekeken kan worden in het ‘indoor-stadion’ in de zaal aan de Loenenseweg.

Bistro De Zaak bestaat alweer 5 jaar en dat is voor Ten Hove en zijn mensen reden voor een feestje. Tussen 26 april en 30 april krijgt vanwege dat lustrum iedere klant een 1/5 Staatslot cadeau van de jubilerende bistro. Daarmee maken klanten kans op een mooie prijs. Maar feitelijk is iedereen die De Zaak bezoekt al een winnaar, want het is een perfecte plek voor een heerlijke maaltijd of lunch in een sfeervolle ambiance.

Vanwege het jubileum zijn er ook enkele bijzondere evenementen. Op vrijdag 20 april, het begin van de jubileumweek, wordt een 5-gangen diner geserveerd, met tussendoor muziek voor de gasten. Op zondag 22 april wordt op het terras een laungemiddag gehouden met medewerking van de ‘hofleveranciers’ Marius Mennink en Geert van de Horst. Dat zijn al vijf jaar de vaste plaatselijke leveranciers van de verse vis en vlees die in De Zaak worden bereid en geserveerd. En dat niet alleen, het zijn volgens Ten Hove allebei mannen die altijd voor hem klaar staan als hij snel leveranties moet hebben. “Het wordt met medewerking van hen een echte verwen- en genietmiddag op het terras”, aldus Tommy ten Hove. “
Tijdens de jubileumweek, tussen 20 en 28 april ontvangen de klanten van De Zaak ook gratis een drankje en een amuse.

Ook in Spoorzicht enkele mooie activiteiten. Een greep daaruit: Op vrijdag 23 maart wordt weer een Smash Party gehouden in de zaal. Dat zijn bij de jeugd ontzettend populaire avonden, die ook dit jaar weer verschillende keren zullen worden gehouden. Ook op vrijdag 25 mei wordt er een georganiseerd.
Op eerste Paasdag 8 april – Spoorzicht is het gehele Paasweekend geopend – speelt de band Van Gogh in de grote zaal. Die band wordt tegenwoordig versterkt met de twee zangers die voorheen De Bloose Brothers speelden en die met hun eigen revue jarenlang vaste gasten waren in Spoorzicht tijdens het Zeskamp-weekend. Hoewel ze tegenwoordig ook ander repertoire brengen, zullen ze op 8 april vanaf 21.00 uur beslist oude tijden doen herleven in Spoorzicht. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang.

Niet alleen Bistro de Zaak viert dit jaar een jubileum. Ook Spoorzicht zelf heeft een jubileum te vieren; 30 jaar. Op 6 mei wordt in dat kader een groot feest gevierd met de band Beethoven (foto). “We maken er een ‘white party’ van”, vertelt Ten Hove. “De hele aankleding van de zaal en de band worden wit, het café wordt omgetoverd in een witte launge-ruimte en we schenken natuurlijk ook speciale cocktails.” De White Party met Beethoven wordt op zondag 6 mei van 16.00 tot 21.00 uur gehouden. De kaartverkoop begint vanaf heden.

www.spoorzichteerbeek.nl

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.