Home / Bronkhorst / CD Ben Wissink gepresenteerd

CD Ben Wissink gepresenteerd

BRUMMEN – Erg gezellig was het zaterdagmiddag in de zaal van Plein Vijf in Brummen. Saxofonist Ben Wissink had veel vrienden en kennissen uitgenodigd voor de presentatie van zijn nieuwe CD ´Sax on tour´. De zaal was geheel gevuld toen trompettist Eddy de artiest Ben Wissink muzikaal aankondigde.

Wissink, die speelt voor vier goede doelen, had hiervoor ook vertegenwoordigers van deze doelen uitgenodigd om hierover wat te vertellen. Bestuursleden van De Zonnebloem afdeling Eerbeek-Hall, Kika, KWF en het Rode Kruis brachten ieder een korte inleiding over hun organisatie. In het afgelopen jaar had Wissink met zijn optredens geld in gezameld. Deze middag verraste hij deze vier organisaties ieder met een cheque van 200 euro. Ze waren hier erg blij mee.
Ben Wissink liet weten dat Ben Rondhuis (oud zanger van The White Comets) zijn CD heeft geproduceerd en hier veel werk van heeft gemaakt. Rondhuis bleek ook nog steeds een goede zanger te zijn en zong deze middag een paar van zijn liedjes. Tussendoor speelde Ben Wissink op de sax liedjes van zijn nieuwste CD. Deze nieuwste CD, die 18 liedjes telt, heeft een fraaie hoes gekregen met foto’s van vriendin Tineke Bouwmeester, die ook de vaste technicus is van Wissink op markten, feesten en partijen. Ben Rondhuis bood Wissink de eerste (ingelijste) CD aan. Op zijn beurt had de saxofonist ook een CD voor de dochter van een overleden vriend.
Wissink maakte er een vrolijke ongedwongen middag van met optredens van conferencier Gait uut Lieren en Jan de Klepperman uit Nijmegen. Het publiek bleek met de uitgedeelde kleppertjes aardig te kunnen klepperen bij het oude Klepperlied. De nieuwe CD werd op deze middag ook goed verkocht. Van iedere verkochte CD gaat een euro naar het goede doel. Sax on tour is te bestellen bij Wissink, telefoon 06-20948606.

Bij de foto:
Ben Wissink en Tineke Bouwmeester tonen vol trots hun nieuwe CD – foto: Martien Kobussen

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.