Home / Bronkhorst / Jubilarissen ZV de Spreng

Jubilarissen ZV de Spreng

BRUMMEN – Tijdens de algemene ledenvergadering van ZV De Spreng maakte voorzitter André Hoetink bekend dat Marja Beker door het bestuur is benoemd tot lid van verdienste. Voor het uitreiken van de bijbehorende oorkonde memoreerde Hoetink de vele verdiensten van Marja Beker voor de afdeling in het algemeen en de polocommissie in het bijzonder. Hoewel niet zelf actief als speelsters, is Marja van groot belang voor de polocommissie, waarvan zij al tientallen jaren lid is. Zij is verantwoordelijk voor het goede verloop van de competitie. In haar jong(er)e jaren is zij ook nog trainer geweest van het mannenpoloteam van ZPC Brummen, een van de voorlopers van De Spreng.
Marja is van grote waarde voor de vereniging en zij laat iedere dag zien dat er zonder vrijwilligers geen zwemsport in Brummen mogelijk is. Het uitreiken van de oorkonde en de bloemen werd gevolgd door groot applaus uit de zaal.

De algemene ledenvergadering werd meteen aangegrepen door de voorzitter om een aantal jubilarissen (foto) in het zonnetje te zetten. Margaret Koolman en Gertie Beker ontvingen van voorzitter Hoetink een oorkonde behorende bij hun 40 jarige jubileum. Margaret Koolman heeft zich in het verleden vooral ingespannen voor de zwemafdeling. En zeker zo belangrijk zijn haar huidige werkzaamheden voor de leden- en contributieadministratie. Gertie Beker is al een lange reeks van jaren waterpoloscheidsrechter voor De Spreng. Bovendien speelt hij een rol in de scheidsrechtersorganisatie van het district II (Gelderland/Overijssel ) Na het uitreiken van de oorkonden en de bloemen was het de beurt van voorzitter Andre Hoetink zelf. Ook hij is al veertig jaar lid van De ZV de Spreng. De vice-voorzitter memoreerde de vele verdiensten van Andre Hoetink voor de vereniging, nu en in het verleden. Bovendien is André Hoetink nog steeds actief waterpoloër.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.